Antena 3 CNN Actualitate Locale Poliţist certat şi filmat de un salvamar, în faţa copiilor, după ce i-ar fi lăsat pe micuţi nesupravegheaţi pe plaja din Costineşti

Poliţist certat şi filmat de un salvamar, în faţa copiilor, după ce i-ar fi lăsat pe micuţi nesupravegheaţi pe plaja din Costineşti

Un poliţist a fost certat şi filmat de un salvamar, chiar în faţa copiilor săi şi ai zeci de turişti curioşi, pe plaja din Costineşti, după ce i-ar fi lăsat nesupravegheaţi pe micuţi.

Poliţist certat şi filmat de un salvamar, în faţa copiilor, după ce i-ar fi lăsat pe micuţi nesupravegheaţi pe plaja din Costineşti
de Georgiana Adam    |    22 Iul 2021   •   22:50

Poliţistul, aflat în timpul liber, se relaxa pe plaja din Costineşti împreună cu familia sa. Scandalul a izbucnit în această după-amiază, după ce un salvamar i-a atras atenţia că şi-a lăsat copiii nesupravegheaţi.

Salvamarul l-a certat pe poliţist, iar acesta i-a răspuns că este comisar de poliţie. A urmat apoi un scandal uriaş, care ar fi pornit de la faptul că poliţistul i-ar fi spus salvamarului că îl va lăsa fără locul de muncă.

În acel moment, salvamarul şi-a chemat colegii şi a început să îl filmeze pe poliţist cu telefonul mobil.

În acelaşi timp, salvamarul l-a certat pe bărbat, iar unii dintre colegii săi chiar l-au provocat, încercând să îl împingă.

Deşi era înconjurat de salvamarii agresivi, bărbatul şi-a păstrat calmul şi şi-a luat copiii din apă şi i-a dus pe şezlong. În tot acest timp, salvamarul a continuat să fie agresiv şi să îl filmeze pe poliţist.

"Astăzi, în jurul orei 18.00, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Costinești au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe o plajă din stațiune are loc un conflict, iar un bărbat ar fi fost amenințat.

La fața locului s-a deplasat o patrulă mixtă, formată din polițist al Poliției stațiunii Costinești și jandarm al Grupării de Jandarmi Mobilă "Tomis", care a identificat persoanele implicate.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, fiind continuare verificările în vederea stabilirii situației de fapt.

Menționăm faptul că persoanele implicate și-au rezervat dreptul de a depune plângere penală în termenul legal", se arată într.-o informare a Poliţiei.

×
Subiecte în articol: Costinesti
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close