Antena 3 CNN Actualitate Locale Un polițist criminalist din Arad s-a răzbunat pe fosta soacră a iubitei sale când se întorcea de la piaţă

Un polițist criminalist din Arad s-a răzbunat pe fosta soacră a iubitei sale când se întorcea de la piaţă

Un polițist criminalist din Arad a fost filmat în momentul în care agresează o bătrână în vârstă de 73 de ani. Imaginile surprind momentul în care bărbatul o împinge, iar femeie cade pe trotuar. Deși cazul a fost făcut public, polițistul a rămas în funcție.

de Alexandra Axinia    |    24 Mai 2023   •   15:44

La jumătatea lunii martie, femeie de 79 de ani a fost acostată de polițist în timp ce mergea spre casă. Aceasta avea două plase în mâini pentru că se întorcea de la piață.

Pe imaginile surprinse pe camerele de supraveghere se observă cum polițistul o așteaptă circa zece minute să iasă din piață, apoi îi taie calea și după câțiva metri îi adresează injurii și o lovește cu pumnul în piept. Bătrâna cade, iar polițistul îi mai dă o palmă, apoi se face nevăzut.

Citește și: Polițist din Constanța, anchetat după ce a parcat pe un loc rezervat persoanelor cu handicap 

Bărbatul i-a reproșat femeii că nu o lasă pe concubina lui să își vadă copiii. Actuala parteneră a polițistului a avut o relație cu fiul bătrânei agresate, relație din care au rezultat doi copii. Cei doi au divorțat în momentul în care femeia a avut o aventură extraconjugală cu polițistul.

Acesta este revoltat pentru faptul că bătrâna și fiului ei, profesor de religie, îi împiedică iubita să se apropie de copiii săi.

După incident, bătrâna și-a scos certificat medico-legal și a depus plângere la Poliție și la Parchet.

Polițistul este cercetat pentru lovire și amenințare. Acesta a rămas în funcție, dar intenționează curând să se pensioneze.

×
Subiecte în articol: Arad IPJ Arad
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close