Antena 3 CNN Actualitate Locale Un poliţist din Iaşi a plecat la shopping în Moldova cu arma din dotare uitată în rucsac

Un poliţist din Iaşi a plecat la shopping în Moldova cu arma din dotare uitată în rucsac

Un poliţist din Iaşi s-a dus la cumpărături în Republica Moldova cu o armă din dotare. Poliţistul a fost prins abia când se întorcea în România, la vama Albiţa. Bărbatul le-a spus poliţiştilor de frontieră că nu şi-a dat seama că are arma la el.

de Adriana Drăghici    |    12 Oct 2023   •   08:39

Poliţistul ieşean activează în cadrul postului Răducăneni. După serviciu, bărbatul a uitat arma din dotare într-un rucsac şi a plecat la cumpărături în Republica Moldova, iar din ţară a ieşit prin vama Albiţa.

În momentul în care a părărsit România, nu a avut parte de un control amănunţit, însă la revenirea în ţară, poliţiştii de frontieră l-au controlat şi au descoperit arma asupra sa.

Bărbatul le-a povestit că este poliţist şi că din greşeală ar fi uitat arma pe care o are în dotare în maşină. Acesta le-a mai spus oamenilor legii că a plecat în Republica Moldova la cumpărături.

Citeşte şi: O poliţistă din Arad, prinsă băută la serviciu, în urma unei testări inopinate cu alcooltestul. Alcoolemia uriaşă pe care a avut-o

Poliţistul nu a fost lăsat să plece, iar în acest caz a fost deschisă o anchetă penală, coordonată de un procuror. 

Poliţiştii de frontieră din Vaslui au confirmat acest incident, însă nu au oferit detalii în acest caz.

×
Subiecte în articol: politist arma shopping Iași
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close