Antena 3 CNN Actualitate Locale Un poliţist local a lovit cu maşina două femei care stăteau pe bancă în Parcul IOR din Capitală. Victimele au ajuns la spital

Un poliţist local a lovit cu maşina două femei care stăteau pe bancă în Parcul IOR din Capitală. Victimele au ajuns la spital

Poliţistul local conducea o maşină electrică, asemănătoare celor folosite la golf, cu care patrula prin parcul IOR. La un moment dat, acesta a încurcat pedala de frână cu acceleraţia şi a lovit violent două femei care stăteau pe o bancă. Ambele au ajuns la spital.

Un poliţist local a lovit cu maşina două femei care stăteau pe bancă în Parcul IOR din Capitală. Victimele au ajuns la spital
Sursa foto: Facebook/Poliția Română
de Claudia Popovici    |    31 Aug 2021   •   16:26

Incidentul a avut loc aseară în Parcul IOR din Capitală. Poliţistul local conducea o maşină electrică asemănătoare celor folosite la golf, mijloace locomotorii cu care au fost dotaţi poliţiştii locali şi care îi ajută să patruleze prin parcurile bucureştene. 

La un moment dat, acesta a încurcat pedala de frână cu accelerația şi a lovit violent două femei, de 46 şi 33 de ani, care stăteau pe o bancă în Parcul IOR. Ambele au ajuns la spital cu răni la picioare şi coloană.

Incidentul a fost povestit de un martor pe reţelele de socializare.

„Eu şi prietena mea eram chiar lângă locul accidentului în parc, cu copiii. Am auzit un sunet puternic şi apoi un ţipăt de durere. O maşină mică de poliţie, care patrula prin parc, a lovit violent două doamne pe care, din cauza impactului, le-a proiectat de pe aleea principală pe zona de gazon la aproximativ 5 metri.

Una din doamne avea glezna zdrobită şi sângera (cred că a trecut cu maşina peste glezna ei), iar cealaltă doamnă, care era întinsă la pământ, a fost izbită de un copac cu capul, pentru că avea o contuzie şi sângera şi mi-a comunicat asta în timpul în care eu am stat cu ea până la venirea ambulanţei.

Nu simţea şoldul şi avea dureri cumplite, de mai avea puţin şi leşina. Am încercat să o ţin trează şi nemişcată până la venirea echipajelor. A fost luată în circa 20 de minute de la sol (din punctul meu de vedere extrem de greu, pentru că prezenta problem la coloana vertebrală). A fost transportată de echipaj SMURD şi pe targă îi umflau o saltea gonflabilă, pe semne că existau probleme la coloană.

Era plină de echipamente medicale pe ea… Sper să se facă ambele bine şi să aibă o viaţă normal. Momente cumplite… Sănătate!”, a scris un martor pe Facebook.

Incidentul nu pare să fie unul singular. Un alt cetăţean a comentat la postare, semn că maşinuţele care patrulează prin parcuri reprezintă un pericol public: „Acum o săptămână era să dea peste un copil cu bicicleta când ieşea din acelaşi parc”.

Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti precizează că ambele femei au fost transportate la spital.

Cercetările sunt continuate de Secţia 12 Poliţie (având în vedere că accidentul nu s-a produs pe un drum public) sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

×
Parteneri
Circulație blocată la metrou în București, după ce o persoană a căzut pe șine
x close