Antena 3 CNN Actualitate Locale Polițiștii din Caransebeș au salvat la timp un bărbat care voia să își pună capăt zilelor: ”Misiunea noastră, înainte de toate, este să avem grijă de siguranța cetățenilor”

Polițiștii din Caransebeș au salvat la timp un bărbat care voia să își pună capăt zilelor: ”Misiunea noastră, înainte de toate, este să avem grijă de siguranța cetățenilor”

Patru polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Caransebeș și din cadrul Poliției Rutiere au reușit să salveze la timp un bărbat care a vrut să își pună capăt zilelor.

Polițiștii din Caransebeș au salvat la timp un bărbat care voia să își pună capăt zilelor: ”Misiunea noastră, înainte de toate, este să avem grijă de siguranța cetățenilor”
de Andreea Ştefan    |    02 Feb 2024   •   16:32

”Ieri, în jurul orei 17.00, o femeie din Ilova solicita sprijin prin SNUAU 112 pentru transportarea la spital a fratelui său, cunoscut cu afecțiuni medicale, ce amenința că se sinucide.

Tulburat și agitat, la scurt timp, bărbatul de 51 de ani a sărit pe geamul de la bucătărie și a fugit, sora și fratele său căutându-l îngrijorați prin gospodărie, de teamă de a nu face vreun gest tragic.

Imediat la fața locului au fost direcționate două echipaje de poliție, unul de la Secția 2 Poliție Rurală Caransebeș și celălalt de la Biroul Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier, aflat în serviciu, pe drumul național, în apropiere de localitatea Ilova.

Polițiștii s-au împărțit în două echipe și au plecat imediat în căutarea bărbatului, iar colegii de la Poliția Rutieră l-au găsit în scurt timp, la marginea satului, mergând dezorientat pe un drum agricol.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți urmări imagini din timpul salvării bărbatului care amenința că își pune capăt zilelor.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Văzându-l agitat și incoerent în vorbire, cu răbdare și tact, polițiștii l-au convins să meargă la spital și l-au condus până la Ambulanța care îl aștepta în sat.

Pentru că polițiștii lucrează în echipă, misiunea a fost predată apoi celuilalt echipaj de poliție, de la Secția 2 Poliție Rurală Caransebeș, care a însoțit Ambulanța până la unitatea medicală, iar bărbatul a fost evaluat medical și transferat ulterior, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate la o altă unitate medicală din județ.

Misiunea noastră, înainte de toate, este să avem grijă de siguranța cetățenilor. Iar atunci când este vorba de o situație limită, polițiștii fac tot ce le intră în atribuții pentru a salva o viață.

De data aceasta, "responsabili" de reușita misiunii au fost colegii noștri Lazăr, Lucian, Valentin și Robert. 

Felicitări tuturor!”, se arată într-un comunicat al Poliției Caransebeș.

×
Subiecte în articol: Caransebes poliție
Parteneri
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor
x close