Antena 3 CNN Actualitate Locale Polițiștii din Vaslui, amenințați cu două topoare de un bărbat pus pe scandal

Polițiștii din Vaslui, amenințați cu două topoare de un bărbat pus pe scandal

A fost scandal duminică seara la Bârlad. Poliţia a intervenit pentru a salva o femeie, care a sunat la 112 şi a anunţat că este ameninţată de concubin. Agresorul, în vârstă de 47 de ani a apărut în faţa scutierilor şi i-a ameninţat pe aceştia cu două topoare.

Polițiștii din Vaslui, amenințați cu două topoare de un bărbat pus pe scandal
Sursa foto: Captură Antena 3
de Georgiana Adam    |    28 Iun 2021   •   18:04

Poliţiştii şi jandarmii au reuşit până la urmă să-l imobilizeze şi l-au dus la spital pentru evaluare psihologică. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru de violență în familie și a fost emis ordin de protecție provizoriu.

La data de 27 iunie 2021, ora 01.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bârlad au fost sesizați de o femeie, de 44 de ani, cu privire la faptul că este amenințată de către concubinul său, în vârstă de 47 de ani.

La fața locului s a deplasat o patrula pentru a interveni, bărbatul fiind găsit în fata blocului unde locuiește, având în mâini doua securi, tulburând astfel ordinea și liniștea publică.

Împreună cu o echipa de jandarmi, bărbatul a fost imobilizat și transportat la o unitate medicală pentru evaluare.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie și a fost emis ordin de protecție provizoriu.

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close