Antena 3 Actualitate Locale Povestea unei doctoriţe care a ajuns, fără voia ei, expertă în masaje erotice

Povestea unei doctoriţe care a ajuns, fără voia ei, expertă în masaje erotice

de M.Z.    |    17 Feb 2017   •   12:58
Povestea unei doctoriţe care a ajuns, fără voia ei, expertă în masaje erotice
Sursa foto: Foto: pixabay.com

O doctoriță a ajuns, fără voia sa, la rubrica de masaj erotic a unui ziar, fiind sunată de mai mulți bărbați care i-au solicitat serviciile, potrivit Ziuaconstanta.ro.

Ea l-a întrebat pe unul dintre bărbaţii care au sunat-o de unde are numărul ei de telefon. Acesta i-a comunicat că a luat numărul de telefon dintr-un ziar, de la rubrica destinată matrimonialelor/masaje erotice. Femeia s-a adresat instanței, dar dosarul a fost închis definitiv de judecătorii Tribunalului Sibiu, în defavoarea doctoriţei. 

Ea a dat în judecată persoana care a publicat anunţul şi care a indicat numărul său de telefon ca fiind cel al persoanei care prestează respectivul serviciu. În primă instanţă, doctoriţa a câştigat despăgubiri de 500 de lei.

Nemulţumită, ea s-a adresat Tribunalului Sibiu, instanţă care i-a respins acţiunea, obligând-o să achite suma de 1.200 de lei, cu titlu de cheltuieli judiciare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close