Antena 3 CNN Actualitate Locale Prefectul Capitalei: "Parcul Cişmigiu este lăsat în paragină. Voi propune sancţiunile care se impun"

Prefectul Capitalei: "Parcul Cişmigiu este lăsat în paragină. Voi propune sancţiunile care se impun"

Prefectul Capitalei, Toni Greblă, a declarat astăzi, după controlul efectuat în Parcul Cişmigiu, că acesta a fost lăsat în paragină şi, ca urmare, va propune sancţiunile care se impun.

Prefectul Capitalei: "Parcul Cişmigiu este lăsat în paragină. Voi propune sancţiunile care se impun"
Sursa foto: Facebook/ Instituția Prefectului Municipiului București
de Mia Lungu    |    13 Iul 2022   •   20:21

"Am fost însoţit de inspectori de la DSP, Garda de Mediu şi de la Protecţia Consumatorilor, în cursul acestei după-amiezi şi mâine vor valorifica rezultatul controlului, astfel încât mâine seara voi avea rapoartele complete împreună cu sancţiunile pe care le propun a fi luate. Ca să fiu mai concret, aceasta înseamnă amenzi şi termene foarte scurte, rezonabile de conformare pentru a intra în normalitate, în legalitate", a precizat Toni Greblă, potrivit Agerpres.

Potrivit prefectului, municipalitatea refuză să vadă cât de mulţi cetăţeni sunt nemulţumiţi de cum arată parcul.

"Este lăsat în paragină, nu poţi să mergi prin el fără să nu ai un moment de disconfort cel puţin, dacă eşti un pic mai în vârstă să nu ai şi un moment de nostalgie faţă de ceea ce era odată perla parcurilor bucureştene, Cişmigiul, şi ce a ajuns în prezent.

Aceste lucruri a trebuit să le verific împreună cu inspecţiile de specialitate tocmai pentru că am văzut din partea autorităţii care administrează parcul o indolenţă totală, un refuz de a vedea că foarte mulţi cetăţeni locuitori ai Bucureştiului sunt nemulţumiţi de modul cum arată parcul", a afirmat Toni Greblă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close