Antena 3 CNN Actualitate Locale Președintele CJ Caraș-Severin a fost pilot de elicopter pentru Leo Magnatu și mireasa lui. La nuntă au cântat Minune, Guță și Salam

Președintele CJ Caraș-Severin a fost pilot de elicopter pentru Leo Magnatu și mireasa lui. La nuntă au cântat Minune, Guță și Salam

Președintele Consiliului Județean Caraș- Severin, Romeo Dunca, a jucat un rol extrem de important la nunta fastuoasă a lui Leo Magnatu din Bocșa.

Președintele CJ Caraș-Severin a fost pilot de elicopter pentru Leo Magnatu și mireasa lui. La nuntă au cântat Minune, Guță și Salam
Sursa foto: Facebook/ Leo Magnatu
de Mia Lungu    |    12 Aug 2022   •   12:35

Petrică de la Bocșa, celebru în comunitate, a organizat pentru fiul său Leo Magnatu și mireasa lui, Izabela, o nuntă de 10 stele, după cum au spus-o chiar celebrii maneliști Florin Salam și Adrian Minune.

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, a fost pilot pentru elicopterul cu care au zburat cei doi miri, potrivit Expres de Banat.

Romeo Dunca, la manșa elicopterului, a venit la Bocșa după tinerii însurăței și după alți câțiva invitați de seamă. I-a luat cu elicopterul, a dat un survol deasupra palatului lui Petrică, apoi i-a condus până în fața restaurantului din Reșița unde a fost organizată marea petrecere.

Călătoria a fost transmisă live pe o rețea de socializare. „Direct el în persoană, Dunca Romeo, multimilionarul, ne plimbă cu elicopterul! Elicopter din ăla mare, cu bani mulți!”, a dezvăluit mirele, pe Facebook, amintind și de aparatul de zbor care valorează 3 milioane de euro.

Posted by Leo Magnatu on Thursday, 11 August 2022

Romeo Dunca spune că nu a fost angajat pentru zborul cu elicopterul

„Pe una din rudele mirilor o cunosc de mult timp. Am scăpat cândva o promisiune să fiu alături de tânăra familie la acest eveniment. Sunt președintele tuturor cetățenilor din Caraș-Severin, fie ei romi, maghiari sași sau români. Așadar ce dovadă de egalitate în aprecieri decât să fi alături de o tânără familie la început de drum.

Cât despre bani, mai sunt și oameni care fac lucruri neplătiți. Ca de exemplu eu în aceasta situație. Dar, e adevărat, Bocșa și comunitatea de acolo votează din obișnuință și de obicei cu opoziția.

Acest moment a fost unul prielnic pentru a arata că eu sunt alături de toți. Chiar dacă în ultimii 2 ani nu țin minte să mai fi fost la nunta nimănui în acest mod.”, a explicat președintele Dunca rolul jucat ieri la nunta regală din Banat.

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close