Antena 3 CNN Actualitate Locale Primarul din Deva și-a mobilizat zeci de angajați pentru a dona sânge

Primarul din Deva și-a mobilizat zeci de angajați pentru a dona sânge

Centrul de Transfuzii Sanguine Hunedoara Deva organizează o campanie de donare de sânge. Pentru că sunt putini donatori, aceștia și-au propus să meargă în instituții pentru a colecta cantitățile necesare dar și pentru a atrage noi donatori. Primăria Deva a răspuns pozitiv și este cea mai mare instituție publică care se alătură acestei inițiative.

Primarul din Deva și-a mobilizat zeci de angajați pentru a dona sânge
Sursa foto: Facebook/ Primăria Municipiului Deva
de Laura Doroftei    |    23 Mai 2023   •   14:33

Prima zi a săptămânii a început cu fapte bune la sediul Primăriei Devei. Florin Oancea, edilul orașului împreună cu aproximativ 50 de angajați au răspuns campaniei de donare de sânge, organizată de Centrul de Transfuzii Sanguine Hunedoara Deva.

Primarul Devei consideră că este foarte important să fim alături de oameni. Iar atunci când poți salva o viață acesta spune că nu trebuie să mai stai pe gânduri și să acționezi.  Așa că la prima ora a dimineții s-a prezentat la centrul mobil de donare de sânge, organizat în sediul Primăriei.

Cei de la Centrul de transfuzii sanguine Hunedoara Deva spun că aceste campanii sunt extrem de importante și se bucură că angajații instituțiilor răspund pozitiv.

Primarul Devei, Florin Oancea, spune că este bucuros că poate dona sânge. Astfel poate veni în ajutorul celor care se află într-un moment de cumpăna al vieții.

Citește și: Cel mai mare spital din Galați a rămas fără sânge. Medic: "Mă gândesc cu groază la un accident colectiv"

Conducerea Centrul Județean de Transfuzie Sanguină spune că rolul deplasărilor în teren este foarte important. Așa au reușit să aibă mai mulți donatori. Cererea de sânge este tot mai mare și fiecare picătură de sânge contează și poate salva o viață

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close