Antena 3 CNN Actualitate Locale "O imbecilă și o analfabetă”. Profesoară de română, înregistrată când o înjură pe ministra Educației, de față cu elevii

"O imbecilă și o analfabetă”. Profesoară de română, înregistrată când o înjură pe ministra Educației, de față cu elevii

Într-un liceu din Sighetu Marmației, județul Maramureș, o profesoară a fost înregistrată în timp ce vorbea în termeni deloc laudativi despre ministra Educației.

"O imbecilă și o analfabetă”. Profesoară de română, înregistrată când o înjură pe ministra Educației, de față cu elevii
Sursa foto: Profimedia Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Iul 2023   •   23:37

Nu este prima dată când profesoara din Sighetu Marmației folosește un astfel de limbaj.

Părinții au fost deranjați de acest aspect și au făcut o sesizare la poliție, deoarece aceeași atitudine este manifestată și în adresa elevilor.

"Potrivit imbecilei de ministră pe care o avem, este o imbecilă, este o analfabetă, (...) și sper că o să scăpăm de ea, așa, avem o ministră și cine conduce țara, care în viața ei n-a predat o oră.

Nici măcar n-a intrat într-o sală de clasă. Și este ministrul Educației. Vă pot încheia cu două note, potrivit ei”, spune profesoara la clasă.

Citește și: Mai mulți copii au fost bătuți de un paznic, după ce s-au urcat pe o clădire în construcții, la Craiova

Fragmentul discursului ei a fost înregistrat și făcut public, însă părinții spun că nu doar referitor la ministră a vorbit astfel.

Potrivit Ziarul de Maramureș, părinții au făcut o plângere la poliție din cauza felului în care le vorbește elevilor.

"Sper că nu ne mai vedem la toamnă că îmi vine să borăsc” sau „Tu ești, în limbajul de argou al pușcăriașilor, o panaramă de om”, sunt doar câteva dintre exemplele pe care părinții le-au dat cu privire la limbajul ei.

"Mulți copii sunt în depresie, se simt vinovați față de părinți și ascund notele și mai ales jignirile la care sunt supuși. (...) sună părinții copiilor pe care-i amenință cu corigența, cu repetenția, pentru a-i convinge că acei elevi nu au ce căuta la acest liceu.

Jignește (...), batjocorește elevi în fața întregii clase, după care se amuză”, scrie în sesizarea adresată Poliției Municipiului Sighetu Marmației, potrivit ziaruldemaramureș.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close