Antena 3 CNN Actualitate Locale Program prelungit pe mai multe linii de transport public din București și Ilfov, sâmbătă seara. Unele trasee vor fi deviate

Program prelungit pe mai multe linii de transport public din București și Ilfov, sâmbătă seara. Unele trasee vor fi deviate

Mai multe linii de transport public vor avea program prelungit, sâmbătă seara, a anunțat Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti - Ilfov (TPBI).

Program prelungit pe mai multe linii de transport public din București și Ilfov, sâmbătă seara. Unele trasee vor fi deviate
Sursa foto: Facebook/ Asociația de Dezvoltare Intercomunitară - TPBI
de Mia Lungu    |    08 Sep 2023   •   15:31

Programul liniilor de transport 40, 55, 86, 90, 102, 104 şi 335 va fi prelungit, sâmbătă, până după miezul nopţii, pentru a asigura transportul spectatorilor care asistă la meciul de fotbal România - Israel, programat pe stadionul "Arena Naţională".

De asemenea, în ziua de sâmbătă, 9 septembrie 2023, începând cu ora 15:00, la dispoziţia Brigăzii Rutiere de Poliţie, liniile care au capătul la "Arena Naţională" vor fi deviate.

Astfel, troleibuzele 86 şi 90 vor funcţiona pe traseele de bază între terminalele "Dridu", respectiv "Mircea Vulcănescu" şi intersecţia str. Vatra Luminoasă/str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe str. Tony Bulandra, cu întoarcere în Depoul Vatra Luminoasă.

În acelaşi timp, autobuzul 143 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul "Bucur Obor" şi intersecţia str. Baicului/Şos. Pantelimon, după care pe un traseu modificat pe Şos. Pantelimon, Bd. Ferdinand, Bd. Gării Obor, până la terminalul "Baicului"

×
Parteneri
Razie de amploare în Bucureşti şi Ilfov: peste 720 de amenzi
x close