Antena 3 CNN Actualitate Locale Rabla pentru Electrocasnice 2022 | Vouchere de 10 milioane de lei pentru laptop-uri și tablete

Rabla pentru Electrocasnice 2022 | Vouchere de 10 milioane de lei pentru laptop-uri și tablete

Rabla pentru Electrocasnice 2022. Românii care vor să-şi cumpere laptop-uri şi tablete pot face acest lucru în a doua etapă a programului rabla pentru electrocasnice care a început astăzi.

Rabla pentru Electrocasnice 2022 | Vouchere de 10 milioane de lei pentru laptop-uri și tablete
Sursa foto: Facebook
de Alexandra Cojoianu    |    12 Dec 2022   •   12:04

Bugetul alocat al acestui program este de 10 milioane de lei, iar românii vor primi un ajutor de 500 de lei pentru laptop-uri şi de 300 de lei pentru tablete.

Această etapă din sesiunea de iarnă a programului rabla pentru electrocasnice a început la ora 10:00. 

Reducerile se acordă în schimbul unui aparat electrocasnic mai vechi, în orice moment pe site-ul electrocasnice.afm.ro, unde se poate verifica şi bugetul rămas.

Important este şi faptul că foarte curând va începe următoarea etapă din rabla pentru electrocasnice, mai concret săptămâna viitoare, pe 19 decembrie, atunci se acordă reduceri pentru românii care vor să-şi schimbe aparatele de aer condiţionat, uscătoarele de rufe sau aspiratoarele.

Iată că deja suntem în a doua etapă din această sesiune a programului rabla pentru electrocasnice şi apar probleme în cadrul acestui program pentru că dacă ne referim la voucherele emise săptămâna trecută pentru maşini de spălat sau pentru maşini de spălat vase sau frigidere.

Acestea au fost emise, însă până în acest moment administraţia fondului pentru mediu nu a reuşit să convoace acea şedinţă pentru ca voucherele să fie aprobate şi mai apoi folosite de utilizatori.

×
Subiecte în articol: Rabla pentru electrocasnice
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close