Antena 3 CNN Actualitate Locale Radu, polițistul din Sibiu omorât în timp ce dirija traficul, a fost condus pe ultimul drum. Agenți din toată țara au venit la înmormântare

Radu, polițistul din Sibiu omorât în timp ce dirija traficul, a fost condus pe ultimul drum. Agenți din toată țara au venit la înmormântare

Radu, polițistul de 38 de ani din Sibiu, care și-a pierdut viața după ce a fost lovit în plin de o mașină, chiar în timp ce dirija traficul, a fost condus pe ultimul drum. 

Radu, polițistul din Sibiu omorât în timp ce dirija traficul, a fost condus pe ultimul drum. Agenți din toată țara au venit la înmormântare
Sursa foto: Facebook Gheorghe Huja - Primarul orasului Cisnadie / Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Mar 2024   •   09:10

Agentul Radu Trihenea, de la Poliția Cisnădie, și-a pierdut viața la doar 38 de ani, după ce a fost lovit de o mașină, chiar în timp ce dirija traficul.

Tânărul a suferit trei stopuri cardiace, iar cel din urmă i-a fost fatal. A fost condus pe ultimul drum de familie, de apropiați, dar și de colegi veniți din alte județe. 

"Este al doilea coleg care ne părăsește. Era un băiat foarte săritor. Cuvintele sunt de prisos", a spus Mirică Lucian, vicepreședintele Sindicatului Meridian.

"Retrăim același sentiment de tristețe pe care l-am  trăit și la Pitești, nu cu mult timp în urmă. Din păcate, și colegul de la Sibiu a decedat în condiții la fel de tragice", a spus Bogdan Aristantoiu, purtător de cuvânt Poliția Pitești.

Radu Trihenea nu era doar un polițist local devotat, ci și un membru activ al comunității. A fost voluntar la Salvamont Cisnădie, participând, în ultimii ani, la zeci de misiuni de salvare. 

El a fost accidentat în seara zilei de 13 februarie, când dirija traficul pe drumul dintre Cisnădie și Sibiu, într-o zonă unde s-a acumulat apă pe carosabil, din cauza precipitațiilor abundente. 

Atunci, un cetățean străin de 55 de ani a pierdut controlul volanului, a virat stânga și l-a izbit în plin pe polițistul local.

Două săptămâni s-au chinuit medicii să-i salveze viața, însă, din păcate, Radu a pierdut lupta cu moartea. 

×
Subiecte în articol: Radu Trihenea politist mort cisnadie
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close