Antena 3 CNN Actualitate Locale Scandal în PSD. Social-democrații cer demisia viceprimarului de Sibiu pentru instigare la ură contra protestarilor

Scandal în PSD. Social-democrații cer demisia viceprimarului de Sibiu pentru instigare la ură contra protestarilor

 Scandal în PSD. Social-democrații cer demisia viceprimarului de Sibiu pentru instigare la ură contra protestarilor
24 Feb 2017   •   12:45

Consilierii locali ai Partidului Social Democrat Sibiu au cerut, joi, în ședința ordinară, demisia viceprimarului Sibiului, Răzvan Pop, după publicarea de către acesta a textului ”Cu ură!” în perioada demonstrațiilor contra Ordonanței 13, scrie tribuna.ro.

”Este un fapt fără precedent și din acest motiv in acest motiv, grupul de consilieri PSD propune ca domnul viceprimar să își dea demisia din funcția de viceprimar și din funcția de consilier local. Căci locul dânsului nu este printre noi, în urma declarațiilor făcute. Mai degrabă, aș putea spune, că locul dânsului se găsește în partea ailaltă, către musulmani, acolo unde se practică aceste declarații. Credeți-mă pe cuvânt că bunul meu simț mă face să mă opresc aici deși ar fi foarte multe de spus”, a spus consilierul PSD, Ioan Stroie.

Luna aceasta, Răzvan Pop a postat pe pagina personală un text intitulat ”Cu ură!”: „Văd că mulți colegi de politică roșie transmit mesaje de calm și liniște și de iubire. Ei spun: FĂRĂ URĂ. Eu le spun tocmai invers: BA CU URĂ!”. Mesajul viceprimarului Pop a fost considerat de unele voci ca fiind instigare la ură.

×
Subiecte în articol: proteste Romania Sibiu
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close