Antena 3 CNN Actualitate Locale Scene violente la un liceu din Gorj! Elevă amenințată și bătută fără milă de o colegă. Ești proastă! Pleacă de aici că te omor!”

Scene violente la un liceu din Gorj! Elevă amenințată și bătută fără milă de o colegă. Ești proastă! Pleacă de aici că te omor!”

Scene violente la un liceu din Gorj! Elevă amenințată și bătută fără milă de o colegă. Ești proastă! Pleacă de aici că te omor!”
Sursa foto: foto- Pexels
29 Noi 2019   •   23:22

Imagini șocante filmate la un liceu din Motru, județul Gorj. O elevă a fost bătută și amenințată de o colegă, chiar în sala de clasă, sub privirile înspăimântate ale celorlalți colegi. 

Protagonistele filmării sunt două eleve de clasa a XI-a de la Colegiul Tehnic din Motru. 

Incidentul s-a petrecut în urmă cu o săptămână. 

Victima incidentului este o elevă care provine dintr-un centru de plasament, aceasta fiind în grija unei familii din Motru, potrivit gorjeanul.ro.

În clipul respectiv victima se află pe podea și e lovită de colega ei, care îi spune “Te omor!”, “Ești proastă, te omor aicea! Te omor! Pleacă de aici că te omor!”. 

Ceilalți elevi au încercat să o imobilizeze pe colega violentă, dar au reușit acest lucru foarte greu. 

Directoarea liceului a spus că incidentul a avut loc într-o pauză și că ambele eleve au fost amendate de Jandarmerie. 

,,Se poate ajunge și până la scăderea mediei la purtare pentru elevele implicate. Amândouă au fost vinovate, dar și mai vinovată a fost eleva care a filmat. Nu avea voie la școală cu telefonul mobil și mai mult să filmeze cele petrecute”, a spus Adela Rușeț.

×
Subiecte în articol: imagini socante Gorj eleva batuta amenintata
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close