Antena 3 Actualitate Locale Şeful DSP Arad a demisionat: „A început o campanie împotriva mea”

Şeful DSP Arad a demisionat: „A început o campanie împotriva mea”

03 Apr 2020   •   18:38
Şeful DSP Arad a demisionat: „A început o campanie împotriva mea”
Sursa foto: Sursa: specialarad.ro

Şeful DSP Arad, Constantin Cătană, a demisionat din funcție. Decizia a fost luată la câteva zile după apariția unei filmări în care acesta apare vorbindu-le urât medicilor ce urmau să meargă în vama Nădlac pentru triajul epidemiologic.

„După şase săptămâni în prima linie, şase săptămâni în care zeci de mii de persoane au trecut prin triajul judeţului Arad şi prin mâinile specialiştilor Direcţiei de Sănătate Publică, am constatat că opinia publică arădeană primeşte informaţii distorsionate despre o realitate care nu corespunde adevărului. Am observat o campanie mediatică şi politică îndreptată împotriva celor care muncesc pentru limitarea efectelor Covid-19 la Arad, dar şi o solidaritate a societăţii civile, a mediului de afaceri, a administraţiei, care se implică în rezolvarea situaţiei dificile. 

Am înţeles, în ultimele zile, că arădenii îşi doresc o schimbare la vârful Direcţiei de Sănătate Publică. Este motivul pentru care, după 33 ani în Direcţia de Sănătate Publică şi 4 ani la conducerea acestei instituţii, fac un pas în spate. Îmi înaintez demisia din funcţia de director al DSP Arad, dar rămân în continuare alături de echipa din Direcţia de Sănătate Publică, fiindcă suntem într-un moment în care este nevoie de strângerea rândurilor şi de colaborare”, spune Constnatin Cătană într-un comunicat transmis specialarad.ro.

×
Subiecte în articol: dsp Arad Constantin Catana

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close