Antena 3 CNN Actualitate Locale Senator luat la rost de o doctoriţă de la Urgenţă: „Mă, fir-aţi ai dracului voi de nenorociţi, şi aici faceţi trafic de influenţă?”

Senator luat la rost de o doctoriţă de la Urgenţă: „Mă, fir-aţi ai dracului voi de nenorociţi, şi aici faceţi trafic de influenţă?”

Senator luat la rost de o doctoriţă de la Urgenţă: „Mă, fir-aţi ai dracului voi de nenorociţi, şi aici faceţi trafic de influenţă?”
Sursa foto: Foto: freeimages.com/ Kurhan
de S.T.    |    06 Sep 2016   •   16:55

Un incident mai puțin obișnuit s-a petrecut Urgenţa Spitalului Judeţean Argeş: un cadru medical a avut curajul să înfrunte un politician, scrie universulargesean.ro.

Un senator de Vâlcea a ajuns cu mama sa la Urgenţa Spitalului Judeţean. I s-a părut că stă prea mult la uşă și a procedat în clasicul stil româneasc: a sunat pe cineva, ca să sune pe altcineva, care să sune mai departe, pentru ca mama sa să fie văzută mai repede de un doctor.

Când a auzit ce i se cere să facă, doctoriţa de la Urgenţă a ieşit în hol şi l-a luat la rost pe senator: „Mă, fir-aţi ai dracului voi de nenorociţi, şi aici procedaţi ca politicienii, faceţi trafic de influenţă? Să nu vă prind că vreti să intraţi în faţă...!”.

Sursa articolului: universulargesean.ro

×
Subiecte în articol: doctorita Valcea
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close