Antena 3 CNN Actualitate Locale Siguranța și controlul alimentar, discutate la Simpozionul Food you Trust. Sfaturile experților pentru consumatori

Siguranța și controlul alimentar, discutate la Simpozionul Food you Trust. Sfaturile experților pentru consumatori

Siguranța și controlul alimentar sunt cele două teme de discuție care au loc în cadrul simpozionului Food you Trust. 

Siguranța și controlul alimentar, discutate la Simpozionul Food you Trust. Sfaturile experților pentru consumatori
Sursa foto: pexels.com
de Alexandra Axinia    |    12 Mai 2023   •   11:24

La evenimentul care se va desfășura pe parcursul a două zile, cei prezenți vor avea parte de mai multe conferințe, dar și o zonă de expoziție unde sunt prezentate cele mai noi tehnologii din domeniu.

Nutriționiștii avertizează că unele alimente pe care le găsim în meniul nostru zilnic pot fi un pericol major pentru sănătate, deoarece în componența acestora există anumiți compuși care ar putea reprezenta riscuri majore.

De aceea, principalele subiecte discutate în cadrul simpozionului internațional Food you Trust a fost siguranța produselor alimentare și controlul alimentar. 

Specialiștii susțin că ar trebui respectate cu sfințenie anumite reguli pentru ca produsele de la raft să fie sigure. Un beneficiu major pentru sănătatea consumatorilor îl reprezintă produsele bio. De aceea, producătorii ne îndrumă să cumpărăm produse de la agricultori. 

Citește și: Inflația pe luna aprilie scade la 11.2%, însă prețurile alimentelor continuă să crească

Evenimentul organizat de Institutul de Cercetare Alimentară împreună cu Universitatea Politehnica din București se va desfășura până astăzi, iar participarea este gratuită. 

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close