Antena 3 CNN Actualitate Locale Mașini la un pas de a fi aruncate în prăpastie | Un șofer de camion a făcut o depășire extrem de periculoasă

Mașini la un pas de a fi aruncate în prăpastie | Un șofer de camion a făcut o depășire extrem de periculoasă

Un șofer de camion a fost la un pas să provoace o tragedie, după ce a încercat să depășească mai multe mașini care circulau între Reghin şi Topliţa.

Mașini la un pas de a fi aruncate în prăpastie | Un șofer de camion a făcut o depășire extrem de periculoasă
Sursa foto: Facebook/ Alex Tache
de Andreea Ştefan    |    30 Aug 2022   •   09:34

În imaginile surprinse de un şofer se vede cum șoferul camionului intră în depășire, dar realizează că nu o poate face, deoarece din față vin alte mașini.

Pune frână, dar nu poate intra pe bandă deoarece nu are loc.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Șoferii care vin din sens opun frânează violent şi opresc, iar în ultima clipă camionul taie calea unui alt conducător şi reintra pe bandă.

Autorul filmării a scris pe Facebook că a anunţat Poliţia, dar agenţii i-ar fi spus că nu pot lua nici o măsură doar pe baza filmării.

”Astăzi pe drumul dintre Toplița și Reghin am întâlnit acest "șofer profesionist".

După ce domnul a făcut mai multe depășiri periculoase și a scos un alt șofer de pe șosea în timp ce îl depășea, am sunat mai mulți oameni la 112. Peste câțiva kilometri, a fost oprit de Poliția Română care nu a putut face nimic pentru că omul nu era beat , avea toate actele în regulă și nu l-au văzut când a făcut ilegalități. Le-am arătat filmarea și au spus că nu pot face nimic în baza filmării.

Așa că omul ăsta, care va ucide într-o bună zi pe cineva, a plecat liber.

Cu ocazia asta, vă întreb Oana Toiu și Diana Stoica dacă mai știți ceva despre legea care permite poliției să dea amenzi în baza înregistrărilor de pe camerele de bord. Avem aici un caz care întra chiar la tentativă de omor”, a scris bărbatul pe Facebook.

×
Subiecte în articol: șofer de camion depasire
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close