Antena 3 CNN Actualitate Locale Şofer din Craiova, cu permisul suspendat, prins de poliţişti cu o alcoolemie de 3,33 mg/l alcool pur în sânge

Şofer din Craiova, cu permisul suspendat, prins de poliţişti cu o alcoolemie de 3,33 mg/l alcool pur în sânge

Un bărbat de 56 de ani, din Craiova, a fost prins la volan având o alcoolemie de 3,33 la mie în sânge. Acesta avea permisul de conducere suspendat.

Şofer din Craiova, cu permisul suspendat, prins de poliţişti cu o alcoolemie de 3,33 mg/l alcool pur în sânge
Sursa foto: Facebook | Poliţia Română
de Alin Tarnovschi    |    30 Noi 2023   •   10:59

Poliţişti din cadrul Secţiei nr.2 Poliție Rurală Breasta au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat de 56 de ani, din municipiul Craiova, acuzat ce conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

"În data de 24 noiembrie, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 606, din direcția Breasta către Craiova, bărbatul a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare și a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 44 de ani, din comuna Breasta. Nu au fost victime, însă cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul bărbatului din comuna Breasta și rezultat pozitiv, respectiv 1.24 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul bărbatului din Craiova.

Ulterior, în urma analizării mostrelor biologice prelevate, s-a stabilit că acesta avea o alcoolemie de 3,33 g/l alcool pur în sânge.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că acesta are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În urma probatoriului administrat, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, politiștii l-au reţinut pe bărbat, pentru 24 de ore.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Craiova a dispus miercuri arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile", se arată într-o informare a Poliţiei.

×
Subiecte în articol: Craiova Poliția Română IPJ Dolj
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close