Antena 3 CNN Actualitate Locale "A salvat o viață, dar a pierdut-o pe a lui”: Șofer de pe un utilaj de deszăpezire, găsit mort în biroul instituției! Intervenise ieri pentru salvarea femeii gravide din Botoșani

"A salvat o viață, dar a pierdut-o pe a lui”: Șofer de pe un utilaj de deszăpezire, găsit mort în biroul instituției! Intervenise ieri pentru salvarea femeii gravide din Botoșani

Un bărbat din Botoșani, șofer pe utilaj de deszăpezire, a murit în sediul instituției, vineri dimineața. Acesta fusese implicat joi în acțiunea de salvare a femeii care a născut acasă, asistată prin videocall, din cauza drumului blocat de ninsoare.

"A salvat o viață, dar a pierdut-o pe a lui”: Șofer de pe un utilaj de deszăpezire, găsit mort în biroul instituției! Intervenise ieri pentru salvarea femeii gravide din Botoșani
Sursa foto: ISU Botoșani
de Mia Lungu    |    07 Apr 2023   •   11:59

Un angajat al Secției Drumuri Naționale (SDN) din Botoșani a fost găsit mort în sediul instituției. Descoperirea a fost făcută de unul dintre colegii săi, la primele ore ale dimineții.

În vârstă de 57 de ani, Dumitru Ichim ar fi lucrat non stop în ziua de joi la deszăpezirea drumului spre Crasnaleuca, unde se afla bebelușul născut de mamă acasă.

Mama și fetița născută acasă, după ce a fost asistată prin apel video call de cadrele medicale din dispeceratul integrat ISU - SAJ, au ajuns apoi la Spitalul Orășenesc Săveni, în siguranță.

Cele două au fost preluate de echipajul Serviciului Județean de Ambulanță, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Coțușca și un echipaj al Secției de Drumuri Naționale, cu două utilaje, dintre care unul era condus de Dumitru Ichim.

Bărbatul a dorit să participe ulterior și la lucrările de deszăpezire ale drumurilor din zona Săveni. Din câte se pare, însă, inima i-a cedat.

Citește și: O femeie a născut acasă, cu medicii prin apel video, din cauza drumurilor închise, în Botoșani!

Mama și fetița născută acasă, la Crasnaleuca, după ce a fost asistată prin apel video call de cadrele medicale din dispeceratul integrat ISU - SAJ, au ajuns la Spitalul Orășenesc Săveni, în siguranță. Cele două au fost preluate de echipajul Serviciului Județean de Ambulanță, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Coțușca și un echipaj al Secției de Drumuri Naționale, cu două utilaje. Vor rămâne sub supravegherea cadrelor medicale până la reluarea circulației, când vor fi transferate la Secția de Obstretică și Ginecologie a Spitalului Județean Mavromati Botoșani. #ISU_BOTOSANI #salvatori #pompieri #drumari #SVSU_Cotusca #drumari

Posted by Inspectoratul pentru Situații de Urgență Botoșani - ISU Botosani on Thursday, 6 April 2023

"Unde era trimis, făcea totul. Un adevărat profesionist. A ajutat-o pe femeia din Crasnaleuca să ajungă la spital"

"Era un om extraordinar și foarte dedicat muncii și oamenilor. A muncit până la epuizare. A tras tare la cazul cu copilul născut acasă, să reușim să îl aducem în grija cadrelor medicale.

A muncit și peste noapte și la un moment dat a spus că se simte obosit și a mers în bază, la Săveni, să se odihnească. A fost găsit dimineață, fără suflare", a spus un apropiat al acestuia, potrivit monitorulbt.ro.

“La Poliţie, la ISU, la ambulanță, tura este de 8-12 ore. Au terminat, au plecat acasă. La noi pleci acasă când se termină munca. E foarte greu să mai găsești un om ca el. Unde era trimis, făcea totul. Un adevărat profesionist. A ajutat-o pe femeia din Crasnaleuca să ajungă la spital. A salvat o viață, dar a pierdut-o pe a lui”, a spus un coleg de-al bărbatului decedat.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close