Antena 3 CNN Actualitate Locale Evacuare de urgență dintr-un cămin studenţesc din Timișoara, din cauza unor mari degajări de fum

Evacuare de urgență dintr-un cămin studenţesc din Timișoara, din cauza unor mari degajări de fum

Zeci de studenți au fost evacuați astăzi din incinta unui cămin din Timișoara după ce un nor de fum gros și înecăcios a început să vină dintr-o baie.

Evacuare de urgență dintr-un cămin studenţesc din Timișoara, din cauza unor mari degajări de fum
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Andreea Borboros    |    Ioana Mircea    |    03 Feb 2024   •   13:03

Un cămin studenţesc din Timişoara a fost evacuat astăzi de urgenţă după ce dintr-o baie a început să iasă fum gros şi înecăcios.

La ora 11:15, pompierii fost alertați prin S.N.U.A.U. 112 despre producerea unui posibil incendiu la un cămin de studenti, situat pe Aleea Studenților în Timișoara.

Citește și: Incendiu puternic la depozitul unei fabrici de alimente, în Timiș. Zeci de pompieri intervin la fața locului

A fost alertat Detașamentul 1 Timișoara si s-au deplasat la locul evenimentului pompierii cu o autospecială de intervenție ți comandă, două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară mecanică și două echipaje SMURD.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți vedea mai multe imagini de la locul incidentului

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

După sosirea la locul intervenției și efectuarea recunoașterii s-a constatat că un palier era inundat cu fum. Din fericire nu s-au înregistrat victime, aproximativ 45 de persoane s-au autoevacuat și au fost evacuate la sosirea pompierilor.

Incendiul a fost lichidat în scurt timp, iar pompierii au continuat acțiunea de ventilare a spațiului.

×
Subiecte în articol: evacuare cămin studenţesc Timișoara
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close