Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânăr bătut şi ameninţat cu sabia, după un accident în Ploieşti

Tânăr bătut şi ameninţat cu sabia, după un accident în Ploieşti

Un tânăr a fost bătut şi ameninţat cu sabia, în această noapte, după un accident produs pe o stradă din Ploieşti.

Tânăr bătut şi ameninţat cu sabia, după un accident în Ploieşti
Sursa foto: Facebook
de Cristi Georgescu    |    17 Apr 2022   •   22:57

Accidentul s-a produs în jurul orei 21.45, la intersecţia străzilor Bahluiului şi Mărăşeşti din Ploieşti.

Imediat după accident, între unul dintre şoferii implicaţi şi un pasager din cealaltă maşină a izbucnit un scandal, iar unul dintre scandalagii a scos, la un moment dat, o sabie.

"La data de 17 aprilie a.c., în jurul orei 21:45, polițiștii Secției nr.3 de Poliție Ploiești au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale care a avut loc la intersecția străzii Bahluiului cu strada  Mărășești.

În urma evenimentului rutier, între unul dintre conducătorii auto, un bărbat în vârstă de 44 de ani și un pasager din celălat autoturism, un tânăr în vârstă de 21 de ani ar fi izbucnit un conflict, acesta din urmă fiind lovit de bărbatul în vârstă de 44 de ani.

Conflictul a fost aplanat de polițiștii sosiți la fața locului. La acest moment polițiștii efectuează cercetări în vederea clarificării situației de fapt și luării măsurilor legale ce se impun. În cauză va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de lovire sau alte violențe", se arată într-o informare a IPJ Prahova.

×
Subiecte în articol: Ploiești accident IPJ Prahova
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close