Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânăr, mutilat de urs în timp ce păzea oile la o stână din Codlea | Tatăl său a sunat la 112

Tânăr, mutilat de urs în timp ce păzea oile la o stână din Codlea | Tatăl său a sunat la 112

Un tânăr de 29 de ani, a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost mutilat de urs în timp ce păzea o turmă de oi la o stână din Codlea, Braşov.

Tânăr, mutilat de urs în timp ce păzea oile la o stână din Codlea | Tatăl său a sunat la 112
Sursa foto: Pixabay
de Claudia Popovici    |    22 Mai 2023   •   16:45

Bărbatul se afla la o stână din Codlea, acolo unde pășteau oile. În momentul în care câinii s-au alertat și au alergat către un luminiș tânărul, în vârstă de nouă 29 de ani, s-a dus să vadă ce se întâmplă, moment în care ursul a ieșit din tufiș și l-a atacat.

Bărbatul a fost transportat de urgență la spital cu răni multiple, atât în zona feței, scalpului, cât și a membrelor, dar și toracice.

Tatăl acestuia a fost cel care l-a scos din ghearele ursului și a alertat autoritățile, iar acum acestea iau în calcul și recoltarea ursului, pentru că, potrivit specialiștilor, un urs care odată a atacat un om o va face din nou și este periculos, mai ales că zona este una foarte des tranzitată de turiști, fiind în apropierea ștrandului Codlea. 

×
Subiecte în articol: atac urs Codlea Brașov
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close