Antena 3 CNN Actualitate Locale O tânără de 23 de ani, găsită moartă în baie de mama ei, în Gorj. Ivana era studentă la Drept şi nu avea probleme medicale

O tânără de 23 de ani, găsită moartă în baie de mama ei, în Gorj. Ivana era studentă la Drept şi nu avea probleme medicale

O tânără de 23 de ani, din Baia de Fier, a fost găsită moartă în baie, vineri seară, de mama ei. 

O tânără de 23 de ani, găsită moartă în baie de mama ei, în Gorj. Ivana era studentă la Drept şi nu avea probleme medicale
Sursa foto: Hepta
de Gabriela Mladin    |    06 Ian 2024   •   15:59

Femeia din Gorj a alertat poliția, după ce și-a găsit fiica, studentă la Drept la UVT Timișoara, fără suflare.

Ivana nu era cunoscută cu probleme medicale, era sportivă și era pasionată de munte și cățărări, fiind voluntară la clubul de profil înființat de către Dan Chiriac, în Baia de Fier. 

În acest caz, polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

"În seara zilei de 5 ianuarie 2024, polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Novaci au fost sesizați de o femeie, din localitatea Baia de Fier, județul Gorj, cu privire la faptul că fiica ei se află întinsă pe jos, în baie.

În urma sesizării, polițiștii, împreună cu un echipaj de ambulanță s-au deplasat la fața locului, aceștia stabilind decesul tinerei.

Cadavrul fetei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cauzei decesului.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", se arată în comunicatul Poliţiei Gorj.

×
Subiecte în articol: Gorj Baia de fier moartă în baie
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close