Antena 3 CNN Actualitate Locale O tânără din Arad a sunat la 112 pentru a reclama că va rămâne fără permisul de conducere

O tânără din Arad a sunat la 112 pentru a reclama că va rămâne fără permisul de conducere

O tânără în vârstă de 33 de ani, din Arad, prinsă în flagrant de poliţiştii rutieri, a sunat la 112 pentru a reclama că va rămâne fără permisul de conducere pentru că a refuzat să facă ce a rugat-o unul dintre poliţişti.

O tânără din Arad a sunat la 112 pentru a reclama că va rămâne fără permisul de conducere
Sursa foto: Profimedia Images
de Georgiana Adam    |    18 Ian 2024   •   13:25

Totul s-a întâmplat miercuri, 17 ianuarie 2024, pe bulevardul General Dragalina din Arad, în faţa Colegiului Naţional "Preparandia – Dimitrie Țichindeal", acolo unde tânăra, aflată la volanul unui autoturism, a parcat pe o trecere de pietoni, blocând totodată şi o bandă de circulaţie.

Un echipaj de Poliţie aflat în zonă a somat-o pe şoferiţă să se pună în mişcare, moment în care tânăra a refuzat să facă acest lucru şi a început să se certe cu agenţii.

Totodată, ea a refuzat să prezinte documentele şi a sunat la numărul unic de urgenţă 112 unde a reclamat faptul că unul dintre poliţişti a ameninţat-o că îi va reţine permisul de conducere.

Apelul la 112 a fost recepţionat şi de alte echipaje de Poliţie care s-au deplasat în zonă pentru a verifica situaţia, notează specialarad.ro.

Într-un final, tânăra şoferiţă a înmânat documentele poliţiştilor, ocazie cu care a aflat că va rămâne fără permisul de conducere pentru 30 de zile, dar şi că trebuie să plătească o amendă de 2.490 de lei.

"În ziua de 17 ianuarie, în jurul orei 15:00, o femeie de 33 de ani, din Arad, a fost sancționată de polițiștii Biroului Rutier pentru nerespectarea indicațiilor polițiștilor și refuz de legitimare. Femeia ar fi parcat pe trecerea pentru pietoni din fața unei unități școlare din municipiu, și ar fi refuzat să se pună în mișcare, la solicitarea echipajului de poliție care se deplasa pe Bulevardul General Dragalina. Totodată, femeia ar fi refuzat – în repetate rânduri – să prezinte polițiștilor documentele de identitate. Persoana în cauză a fost sancționată cu amendă în valoare de 2.490 de lei pentru nerespectarea indicațiilor polițiștilor și refuz de legitimare, precum și cu suspendarea dreptului de a conduce pentru 30 de zile", se arată într-un comunicat al IPJ Arad.

×
Subiecte în articol: Arad IPJ Arad Poliția Română
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close