Antena 3 CNN Actualitate Locale O tânără şi un bărbat au murit după ce au căzut cu maşina într-o groapă cu apă, în satul Liteni din Suceava

O tânără şi un bărbat au murit după ce au căzut cu maşina într-o groapă cu apă, în satul Liteni din Suceava

O tânără în vârstă de 20 de ani şi un bărbat de 75 de ani au murit înecaţi, astăzi, după ce au căzut cu maşina într-o groapă cu apă, în satul Liteni din Suceava.

O tânără şi un bărbat au murit după ce au căzut cu maşina într-o groapă cu apă, în satul Liteni din Suceava
Sursa foto: Antena 3
de Paul Ciurari    |    08 Feb 2022   •   15:36

Cei doi se aflau într-un autoturism marca Opel, astăzi, pe drumul judeţean 209C, care leagă Suceava de localitatea Berchişeşti.

În zona unui pod, unde de curând au fost efectuate lucrări, şoferul maşinii a pierdut controlul direcţiei, iar autoturismul a căzut într-o groapă plină cu apă.

Martori la accident, alţi şoferi aflaţi în zonă au sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112, iar la locul accidentului au ajuns poliţiştii rutieri, echipaje SMURD şi ale Ambulanţei, dar şi pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava.

Pompierii au intervenit cu o barcă, dar şi cu scafandri, pentru a-i salva pe cei doi oameni prinşi sub apă.

Potrivit unor surse, scafandrii au descoperit că unul dintre geamurile laterale ale maşinii era spart, însă tânăra şi bărbatul nu au putut ieşi din maşină.

Cei doi au fost scoşi pe mal, iar medicii au încercat să îi resusciteze, însă toate eforturile au fost în zadar. Ambii au fost declaraţi decedaţi.

Poliţiştii rutieri au deschis o anchetă şi continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care maşina a căzut în groapa plină cu apă din satul Liteni, comuna Moara.

×
Subiecte în articol: Liteni accident
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close