Antena 3 CNN Actualitate Locale O tânără din Iași a furat 4.000 de lei de la un bătrân, după ce l-a mințit că este asistentă medicală

O tânără din Iași a furat 4.000 de lei de la un bătrân, după ce l-a mințit că este asistentă medicală

O tânără din Iași, de 22 de ani, a pus la cale o înșelatorie, prin care a furat 4.000 de lei de la un bătrân, după ce i-a spus că ar fi asistentă medicală.

O tânără din Iași a furat 4.000 de lei de la un bătrân, după ce l-a mințit că este asistentă medicală
Sursa foto: Pixabay
de Ruxandra Rădulescu    |    27 Apr 2021   •   14:12

Ana Todirel, în vârstă de 22 de ani, din Iași, a conceput o strategie ilegală de a face bani, aceasta a pretins că ar fi asistentă medicală și și-a oferit oferit serviciile unui bătrân de 70 de ani.

Tânâra și-a ales victima cu ușurință, a intrat în vorbă cu bătrânul și astfel a aflat despre problemele de sănătatea de care suferea acesta. Bătrânul, credul, a invitat-o pe presupusa asistentă medicală la el acasă, pentru a-și da cu părerea în legătura cu niște analize medicale.

Ajunsă în casa bărbatului, Ana Todirel i-a oferit câteva sfaturi, iar acesta impresionat de „expertiza” primită, a vrut să-i ofere femeii bani, de aceea i-a dat cardul acesteia pentru a extrage suma de 4.000 de lei, din care femeia avea să primească o mică parte.

Tânăra a extras banii și s-a întors în casa bătrânului cu cei 4.000 de lei, însă atunci când bărbatul s-a dus până la baie, femeia a luat toți banii și a plecat, conform Bzi.ro.

Femeia a fost reținută de Poliție

Bătrânul și-a dat seama că a fost victima unei escrocherii și a alertat autoritățile. Polițiștii au confirmat povestea bărbatului și au derulat acțiunile necesare.

„Tânăra a fost condusă la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză, aceasta a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore. Tânăra a fost prezentată, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași. Cercetările continuă”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

×
Subiecte în articol: batran Iași tanara jaf escrocherie
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close