Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânără însărcinată ucisă într-un accident produs de iubitul fără permis: 'Nici nu avea cum să ia permisul pentru că este analfabet'

Tânără însărcinată ucisă într-un accident produs de iubitul fără permis: 'Nici nu avea cum să ia permisul pentru că este analfabet'

O tânără însărcinată, în vârstă de 20 de ani, a murit într-un cumplit accident rutier produs chiar de iubitul ei, la ieșire din Slobozia spre Urziceni, pe DN 2A.

Tânără însărcinată ucisă într-un accident produs de iubitul fără permis: 'Nici nu avea cum să ia permisul pentru că este analfabet'
26 Iun 2020   •   11:10

Tragedia s-a produs în urmă cu câteva zile atunci când tânăra însărcinată se afla în mașină împreună cu iubitul ei, un tânăr fără permis de conducere.

Potrivit polițiștilor, șoferul a virat la stânga fără să acorde prioritate, iar mașina a fost izbită violent, în lateral.

Un alt șofer, care se afla în coloană, a tras de volan și s-a răsturnat într-un șanț pentru a evita impactul.

Mașina șoferului vinovat a fost spulberată chiar în partea dreaptă, acolo unde se afla iubita sa însărcinată. Impactul a fost atât de violent încât fata a rămas încarcerată și a murit.

Tânără însărcinată, ucisă într-un accident la ieșire din Slobozia, Ialomița

"Poliția știa că nu are permis și nu a luat nicio măsură"

Potrivit localnicilor, tânărul care a provocat accidentul nu avea permis de conducere și nici nu avea cum să îl obțină pentru că nu știe să citească sau să scrie.

"Este o situaţie tragică, dar gândiţi-vă că el ar fi putut să se întâlnească pe şosea cu oricare dintre noi. Toată lumea din comună ştia că nu are permis. Nici nu avea cum să-l obţină pentru că este analfabet. Nu ştie să scrie sau să citească. Acest lucru îl poate verifica oricine. Îşi cumpărase un permis din Ungaria şi toată ziua se plimba: Slobozia, Amara, mare, munte, mall. Fata care se afla cu el în maşină era prietena lui. Trăiau în concubinaj şi era însărcinată", a declarat un bărbat pentru dobrogea.tv.

De asemenea, tânărul a reușit să își cumpere mașina puternică în urma unei tragedii. În urmă cu un an, sora lui a murit într-un accident teribil, iar familia a primit despăgubiri.

"Sora lui a decedat în accidentul de anul trecut, când un microbuz a fost spulberat de un camion pe DN2A. Familia lor a primit mulţi bani drept despăgubiri, pe care i-au tocat pe distracţii. Vreo 400.000 de lei au ajuns la ei. De-aia a avut el bani să-şi cumpere Audi şi să se plimbe ca un inconştient. Poliţia din comună ştia că el nu are permis şi nu a luat nicio măsură în acest sens, mi se pare cutremurător", a mai declarat martorul.

Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

×
Subiecte în articol: slobozia
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close