Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânăra mamă din Scăiuş, care şi-a ucis bebeluşul de un an, a fost reţinută de poliţişti

Tânăra mamă din Scăiuş, care şi-a ucis bebeluşul de un an, a fost reţinută de poliţişti

Tânăra mamă din satul Scăiuş din judeţul Caraş-Severin, care şi-a ucis bebeluşul în vârstă de un an, a fost reţinută de poliţişti. Potrivit unor surse, ea este suspectată că și-ar fi sugrumat copilul.

de Vali Popovici    |    06 Aug 2023   •   13:24

Potrivit vecinilor, tânăra ar fi fost plecată în străinătate, iar când s-a întors era însărcinată. Între timp, ea a născut un băieţel sănătos, însă a intrat în depresie, fiind sub tratament chiar şi în prezent.

Noaptea trecută, tânăra a comis un gest inimaginabil, într-o criză de depresie.

Citeşte şi: O tânără mamă din Caraş-Severin şi-ar fi ucis copilul, într-o criză de depresie

Biroul de informare și relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin anunță că procurorii au fost sesizați duminică, la ora 1.00, despre faptul că sâmbătă, în jurul orei 19.00, în satul Scăiuş, comuna Fârliug, din județul Caraș-Severin "la domiciliul numitei L.A., în vârstă de 30 de ani, aceasta a sugrumat cu mâinile şi i-a obstrucționat mecanic căile respiratorii superioare ale fiului ei, L.M.I. în vârstă de 1 an şi 2 luni, provocându-i în acest mod decesul".

Astăzi, Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş- Severin a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie. Femeia a fost reținută pentru 24 de ore.

Tot astăzi s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale urmând a fi sesizat judecătorul de drepturi şi libertăți din cadrul Tribunalului Caraş-Severin cu propunere de arestare preventivă, au precizat autoritățile.

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close