Antena 3 CNN Actualitate Locale Trei persoane au murit și alte patru au fost rănite, în urma unui grav accident rutier produs pe DN2, județul Ialomița. Traficul este blocat

Trei persoane au murit și alte patru au fost rănite, în urma unui grav accident rutier produs pe DN2, județul Ialomița. Traficul este blocat

Accidentul a avut loc vineri dimineață la ora 06:30,e pe DN2, în dreptul localității Cotorca, județul ialomița. Trei persoane au murit.

de Delia Bulgaru    |    29 Dec 2023   •   08:36

Conform IPJ Ialomiţa, din primele verificări a reieşit că, în timp ce un autoturism se deplasa din direcţia Buzău către Bucureşti, ar fi intrat în coliziune cu un autotren care circula din sens opus.

În urma impactului, trei persoane care se aflau în autoturism au decedat.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Poliţiştii fac cercetări pentru ucidere din culpă.

Traficul este blocat pe ambele sensuri.

Citește și: Accident în lanț produs din cauza ceții, în Turcia. 11 oameni au murit și alți 50 au fost răniți

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza accidentului, traficul este oprit pe DN 2 Urziceni - Buzău, în zona localităţii Cotorca.

"În această dimineaţă, în jurul orei 06,30, pe DN2 - E85, pe raza localităţii Cotorca, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu decesul a trei persoane.

Din primele verificări a reieşit că, în timp ce un autoturism se deplasa din direcţia Buzău către Bucureşti, ar fi intrat în coliziune cu un autotren care circula din sens opus'', precizează IPJ Ialomiţa.

În urma impactului a rezultat decesul a trei persoane care se aflau în autoturism.

×
Subiecte în articol: accident Urziceni
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close