Antena 3 CNN Actualitate Locale Un turist venit în Mamaia și-a demontat plăcuțele de înmatriculare ca să nu mai plătească parcarea. Reacţia autorităţilor

Un turist venit în Mamaia și-a demontat plăcuțele de înmatriculare ca să nu mai plătească parcarea. Reacţia autorităţilor

Un turist venit în vacanță în stațiunea Mamaia s-a gândit că cea mai bună modalitate să economisească niște bani este să îşi demonteze plăcuțele de înmatriculare ca să nu mai plătească parcarea.

Untitled-4
Sursa foto: focuspress.ro
de Claudia Popovici    |    27 Iul 2021   •   19:45

Ideea nu l-a salvat, ba mai mult i-a adus o amendă de 500 de lei pentru încălcarea prevederilor HCLM 123/2021.

Suplimentar, agenții Direcției Generale Poliția Locală au dispus și ridicarea mașinii și transportarea acesteia în parcul auto situat pe strada Caraiman, nr.1 din Constanţa.

Așadar, turistul a fost nevoit să renunțe la ideea economisirii şi să mai scoată din buzunar încă 630 de lei reprezentând: tarif ridicare mașini – 450 de lei, tarif transport mașini – 120 de lei, tarif depozitare mașini/zi – 60 de lei, notează presa locală.

„Pentru ca astfel de incidente să nu strice vacanța nimănui, vă rugăm să efectuați plata parcării! Taxarea prin SMS se face la numărul 7475. Dacă alegeți să plătiți prin card bancar, aveți posibilitatea plății pentru 6, 12 sau 24 de ore“, transmit reprezentanții Primăriei Constanța.

×
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close