x close

Un bărbat de 72 de ani a fost dat dispărut în mare, la Eforie Nord, şi căutat două ore de scafandri. Cum a fost găsit

de S.T.    |    06 Aug 2019   •   15:02
Un bărbat de 72 de ani a fost dat dispărut în mare, la Eforie Nord, şi căutat două ore de scafandri. Cum a fost găsit 534 Foto: Agerpres

Bărbatul de 72 de ani dat marţi dispărut în mare, la Eforie Nord, în căutarea căruia au fost mobilizate echipaje de salvare cu ambarcaţiuni, inclusiv de scafandri, a fost găsit, constatându-se că acesta, după ce a ieşit singur din apă, s-a plimbat pe plajă, în condiţiile în care familia sa alertase autorităţile.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, operaţiunea de căutare a fost încheiată după aproximativ două ore de căutări pe Marea Neagră, în zona indicată de familie că bărbatul s-ar fi înecat.

„În urma unui apel primit la 112, am fost solicitaţi să intervenim pentru găsirea unui bărbat, dispărut în mare, la Eforie. Pentru salvarea persoanei aflate în dificultate, la locul indicat au fost trimise de urgenţă ambarcaţiunea Rhib Eforie şi şenilata de la punctul de prim-ajutor temporar Eforie. Din primele informaţii, este vorba despre un bărbat care ar fi intrat în mare şi nu a mai ieşit. (...) Pentru căutarea bărbatului s-au deplasat şi cinci autospeciale de scafandri, cu 16 subofiţeri”, informase ISU. 

Sursă: Agerpres

Citeşte mai multe despre:

eforie Eforie Nord scafandri plaja
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati