Un licean din Bacău a fost obligat să achite 15.000 de lei daune unei eleve după ce a postat o poză cu ea goală

de S.T.    |    20 Noi 2019   •   19:12
Un licean din Bacău a fost obligat să achite 15.000 de lei daune unei eleve după ce a postat o poză cu ea goală Foto: pixabay.com

Un elev în clasa a XII-a la Liceul Tehnologic Dărmăneşti, judeţul Bacău, a fost condamnat şi obligat să achite daune morale unei eleve minore pe care a şantajat-o cu o fotografie compromiţătoare realizată pe când aceasta avea 10 ani.

Elevul-inculpat, Alexandru George C. (18 ani), a fost condamnat de Judecătoria Bacău la 1 ani şi 10 luni închisoare cu suspendare, fiind obligat de instanţă să respecte un program de supraveghere timp de 2 ani, perioadă în care va trebui, printre alte obligaţii, să urmeze un curs de reintegrare socială şi sp presteze 70 de zile de muncă în folosul comunităţii. 

În plus, elevul găsit vinovat de săvârşirea infracţiunii de şantaj, a fost obligat de judecători să achite victimei 15.000 de lei daune morale şi 3.000 de lei daune morale, fiind avertizat că în cazul în care nu îşi va onora obligaţiile civile se va dispune revocare suspendării pedepsei, scrie adevarul.ro.

 

Parteneri
x close