Antena 3 CNN Actualitate Locale Un turist a făcut publică lista cu preţuri la mâncare de la Electric Castle

Un turist a făcut publică lista cu preţuri la mâncare de la Electric Castle

Explozie de preţuri la alimente la Electric Castle 2023. Un turist a făcut publică lista de preţuri practicată de comercianți la eveniment. 

Un turist a făcut publică lista cu preţuri la mâncare de la Electric Castle
Sursa foto: Profimedia Images
de Claudia Popovici    |    21 Iul 2023   •   17:11

Electric Castle 2023 este un festival anual de muzică care are loc între 19 și 23 iulie 2023, la domeniul Castelului Bánffy din Bonțida, o comună din Cluj.

Preţurile la mâncare de la Electric Castle 2023 i-au şocat pe fani, mai ales că unele produse, destul de banale, au un cost diferit în realitate.

De exemplu, o felie de pâine cu untură la 150g, considerată pe vremuri ”mâncarea studentului”, a ajuns acum delicatesă la festivaluri şi costă 23 de lei.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Un ștrudel cu mere cu cremă de vanilie şi zahăr pudră la 250g costă 28 de lei, iar dacă se mai alege şi o doză de bere, mai trebuie să scoatem din buzunar încă 17 lei.

Sunt şi variante de meniu care conțin un sandwich cu parizer, cartofi prăjiți şi o cola zero, la care preţul începe de la 34 de lei.

De asemenea, o porție de salată de vinete şi roșii se vinde la festival cu 22 de lei, se arată în lista de preţuri făcută publică de un turist pentru Ştiri de Cluj. 

Citeşte şi: The Chemical Brothers nu mai vin la Electric Castle 2023. Trupa principală și-a anulat concertul, spre dezamăgirea fanilor

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close