Antena 3 CNN Actualitate Locale Urmărire ca în filme în Prahova, după ce un şofer a acroşat un echipaj de poliţie

Urmărire ca în filme în Prahova, după ce un şofer a acroşat un echipaj de poliţie

Incidentul a avut loc vineri dimineaţa pe DN1 în localitatea Blejoi, cât şi în Ploiești, județul Prahova, acolo unde un şofer a pătruns cu viteză excesivă în parcarea unei benzinării trecând inclusiv peste o bordură, iar în ultima fracțiune de secundă a reușit să evite impactul cu o mașină a Poliției.

Urmărire ca în filme în Prahova, după ce un şofer a acroşat un echipaj de poliţie
Sursa foto: Facebook Sindicatul Europol
de Claudia Popovici    |    28 Mai 2021   •   22:17

Incidentul a fost povestit pe pagina de socializare a Sindicatului Europol care a precizat că, la finalul cursei, șoferul a devenit "câștigătorul" unui dosar penal.

„Inconștiența unui conducător auto care a avariat un echipaj de poliție a pus în pericol siguranța participanților la traficul rutier pe DN 1, atât pe raza localității Blejoi, cât și a municipiului Ploiești, județul Prahova.

Totul s-a petrecut în noaptea de 28.05.2021, în jurul orei 02:30, când un autoturism a pătruns cu viteză excesivă în parcarea unei benzinării trecând inclusiv peste o bordură, iar în ultima fracțiune de secundă a reușit să evite impactul cu mașina Poliției.

Colegii noștri au pornit imediat în urmărirea șoferului inconștient, solicitând sprijin din partea tuturor echipajelor de pe raza municipiului Ploiești și a localităților limitrofe întrucât acesta a refuzat să oprească la semnalele efectuate.

După o cursă nebună care s-a derulat pe o distanță de mai mulți km în care șoferul în cauză a acroșat unul din echipajele angrenate în urmărire, acesta a abandonat autoturismul încercând să fugă de la fața locului, colegii noștri depistându-l pe o stradă adiacentă.

Şoferul a devenit "câștigătorul" unui dosar penal

Cu ocazia verificărilor, polițiștii au constatat că bărbatul în cauză nu posedă permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pentru faptele comise și inconștiența de care a dat dovadă punând în pericol siguranța participanților la traficul rutier, la finalul cursei, șoferul a devenit "câștigătorul" unui dosar penal", a scris Sindicatul Europol pe Facebook.

Intervenţia poliţiei poate fi urmărită AICI.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close