Antena 3 Actualitate Locale Veste proastă pentru bucureşteni! Tramvaiul 41 va fi deviat timp de cinci luni

Veste proastă pentru bucureşteni! Tramvaiul 41 va fi deviat timp de cinci luni

27 Iun 2016   •   18:00
Veste proastă pentru bucureşteni! Tramvaiul 41 va fi deviat timp de cinci luni
Sursa foto: Foto: INTACT Images

Veste cumplită pentru locuitorii din Drumul Taberei. Linia tramvaiului 41 va fi deviată timp de cinci luni pentru construcţia Magistralei 5.

"Linia de tramvai 41 se va devia local, pe o lungime de 100 de metri, înaintea intersecţiei dintre Bulevardul Drumul Taberei şi strada Braşov şi 50 de metri după intersecţie, pe partea stânga în sensul de mers spre pasajul Lujerului, pentru o durată de aproximativ 5 luni", au explicat reprezentanţii Metrorex, pentru B365.ro.

Cu toate acestea, Metrorex nu a comunicat momentul în care se va pune în practică această deviere. Mai mult, RATB recunoaşte că, oficial, nu s-a luat încă nicio decizie. Nici modul în care se va efectua acest demers nu este cunoscut momentan. Chiar şi aşa, purtătorul de cuvânt al RATB, Constantin Tobescu, consideră că impactul va fi unul foarte mare, ţinând cont de numărul de călători pe care traseul liniei 41 îl are.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close