Antena 3 CNN Actualitate Locale Vipera din birou! Clipe de coşmar pentru angajaţii din sediul Poliției de Frontieră Orșova

Vipera din birou! Clipe de coşmar pentru angajaţii din sediul Poliției de Frontieră Orșova

Au fost clipe de coșmar într-o instituție din Orșova. Angajații au intrat în panică, după ce au găsit o viperă într-un birou. Jandarmii au fost chemați la fața locului, unde au găsit șarpele ascuns sub lambriul de pe un perete.

Vipera din birou! Clipe de coşmar pentru angajaţii din sediul Poliției de Frontieră Orșova
de Adriana Drăghici    |    12 Mai 2021   •   11:00

Interacțiunea cu șerpii sau viperele este un real pericol în sezonul cald, iar posibilitatea, de a le întâlni, apare în cele mai nebănuite locuri.

În cursul zilei de ieri, jandarmii au fost solicitați să intervină în municipiul Orșova, deoarece funcționarii din cadul Poliției de Frontieră, au observat o viperă ascunsă într-un birou.

Ajunși la adresa indicată,  jandarmii au constatat că panica a fost produsă de o viperă, cu lungimea de aproximativ 20 cm, ascunsă sub lambriul de pe un perete. Vipera a fost îndepărtată din acel loc și ulterior, eliberată în habitatul natural.

Jandarmii recomandă cetățenilor să nu încerce să îndepărteze singuri reptilele, ci să solicite sprijinul în astfel de situații.

×
Subiecte în articol: sarpe Orsova vipera birou
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close