Antena 3 CNN Actualitate Locale Zeci de tineri au sfidat un echipaj de Poliţie, în Costineşti, dar au fost surprinşi de jandarmi: "Unde e un xerox pe aici?"

Zeci de tineri au sfidat un echipaj de Poliţie, în Costineşti, dar au fost surprinşi de jandarmi: "Unde e un xerox pe aici?"

Zeci de tineri care participau la o petrecere, la 3 dimineaţa, în Costineşti, au sfidat un echipaj de Poliţie, însă au fost surprinşi de jandarmi şi au amuţit când unul dintre ei a strigat: "Mascaţii!".

Zeci de tineri au sfidat un echipaj de Poliţie, în Costineşti, dar au fost surprinşi de jandarmi: "Unde e un xerox pe aici?"
Sursa foto: TikTok | loredan204
de Alin Tarnovschi    |    07 Aug 2021   •   19:25

Zeci de tineri au participat la o petrecere, în urmă cu câteva zile, la 3 dimineaţa, în Costineşti, acolo unde au adus mai multe boxe portabile, au dat muzica la maximum şi nu le-a păsat de cei care locuiau în zonă.

Oamenii treziţi din somn au sunat la numărul de urgenţă 112, iar la faţa locului a ajuns un echipaj de Poliţie.

În momentul în care maşina de Poliţie a ajuns în zonă, tinerii au început să ţipe şi să aplaude. Astfel, ei au încercat să îi sfideze pe poliţişti şi au sperat că vor scăpa basma curată.

Din nefericire pentru ei, la un moment dat, unul dintre petrecăreţi a strigat către ceilalţi: "Mascaţii!", moment în care s-a făcut linişte totală.

O dubă a Jandarmeriei a oprit în zonă, iar jandarmii au coborât pentru a-i legitima pe tineri şi pentru a opri petrecerea.

Imaginile au fost filmate de un tânăr cu telefonul mobil şi postate apoi pe TikTok, unde au devenit virale.

Momentul în care tinerii fac linişte a fost comentat de ceilalţi useri de pe TikTok, care au profitat de ocazie pentru a face glume.

De departe, cel mai bun comentariu a fost al unui tânăr, comentariu apreciat de peste 2000 de oameni, în care a explicat momentul în care o dubă a Jandarmeriei a ajuns la faţa locului.

"Când a venit duba se legau toţi la şireturi. Bă, eu am ieşit să iau pâine. Nu vă supraţi, unde e un xerox pe aici? Eu caut un notar", a scris acesta în comentariu.

×
Subiecte în articol: Costinesti
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close