Antena 3 CNN Actualitate Cum a reușit o șoferiță să scoată de pe șine Mocănița de la Moldovița, plină cu turiști. Totul a fost surprins în imagini

Cum a reușit o șoferiță să scoată de pe șine Mocănița de la Moldovița, plină cu turiști. Totul a fost surprins în imagini

Locomotiva Mocăniței Huțulca de la Moldovița a fost scoasă de pe șine, marți, de o șoferiță neatentă. Aceasta a pătruns cu autoturismul pe drumul principal, dintr-o curte laterală, fără să se asigure și a ieșit chiar în fața trenului. În urma impactului autoturismul a fost avariat serios iar trenul a sărit de pe șine, însă nimeni nu a fost rănit.

Cum a reușit o șoferiță să scoată de pe șine Mocănița de la Moldovița, plină cu turiști. Totul a fost surprins în imagini
Sursa foto: captură Youtube
de Laura Dinu    |    25 Aug 2022   •   08:58

Accidentul a avut loc miercuri, în jurul orei 13:00, în momentul în care Mocănița efectua o cursă cu turiști pe traseul dintre Moldovița și satul Argel. 

La un moment dat, o femeie aflată la volanul unui Volkswagen, nu s-a asigurat la ieșirea dintr-o curte și a fost izbită de locomotiva care tocmai trecea prin fața casei. În urma impactului autoturismul a fost prins între gardul de beton și mecanismul de tracțiune al locomotivei.  

Din fericire, nici femeia, nici copilul acesteia care se afla în mașină alături de ea nu au fost răniți.  

Mai speriați au fost turiștii care se aflau în tren la momentul impactului. Aceștia au fost preluați și transportați spre destinație.  

Poliția încearcă acum să afle în ce condiții s-a produs accidentul. Însă din primele cercetări efectuate la fața locului se pare că vinovată ar fi femeia de la volanul autoturismului care nu s-ar fi asigurat.  

Trecerile la nivel cu calea ferată din comuna Moldovița sunt semnalizate cu Crucea Sf. Andrei, scrie monitorulsv.ro

×
Subiecte în articol: Mocăniță
Parteneri
Liderul yoghin Gregorian Bivolaru, arestat în Franţa
x close