Antena 3 CNN Actualitate Locuitorii din Bistriţa, revoltaţi! Stâlpi de iluminat, instalaţi chiar pe mijlocul trotuarului

Locuitorii din Bistriţa, revoltaţi! Stâlpi de iluminat, instalaţi chiar pe mijlocul trotuarului

În primăvara acestui an au început lucrări ample pe Bulevardul Republicii. Trotuarele au fost sparte pentru a face loc noului tip de iluminat public, doar că stâlpii au fost montați fix în mijlocul trotuarului.

Locuitorii din Bistriţa, revoltaţi! Stâlpi de iluminat, instalaţi chiar pe mijlocul trotuarului
Sursa foto: Ioan Turc/Facebook
de Iulia Gorgorin    |    20 Noi 2020   •   17:00

Trotuarele Bulevardului Republicii din Bistriţa au fost sparte pentru a face loc noului tip de iluminat public, doar că stâlpii nu au fost montaţi corespunzător.

Lucrările nu au fost gândite, iar stâlpii de iluminat au fost montaţi fix în mijlocul trotuarului.

Ioan Turc, noul primar al orașului Bistrița, anunță că va scoate stâlpii montați pe mijlocul trotuarului

 Este vorba despre un proiect demarat recent în urma căruia mai mulți stâlpi de electricitate au fost montați în mijlocul trotuarului pe Bulevardul Republicii.

Stâlpii au fost montați în cadrul unui proiect început în timpul campaniei electorale.

''Deoarece se află chiar pe mijlocul trotuarului îi împiedică pe trecători'', a tras concluzia Ioan Turc, primarul câștigător al alegerilor.

Imediat după ce s-a instalat în funcție, el a solicitat ca stâlpii să fie scoși și proiectul inițial să fie modificat.

„Stâlpii de iluminat montați în mijlocul trotuarului pe Bulevardul Republicii sunt cea mai recentă capodoperă lăsată în desfășurare de vechea administrație a Bistriței. Bineînțeles că am transmis imediat “stop” celor implicați în acest proiect, girat și prezentat în campania electorală de fostul viceprimar Niculae. După o discuție cu reprezentantul “Electro Ursa”, executant al lucrării, a reieșit că a fost respectat întocmai proiectul tehnic, dar astăzi va avea loc o vizită în teren și vom găsi orice altă soluție decât cea cu stâlpii plantați în calea trecătorilor”, a anunțat Ioan Turc pe Facebook.

×
Subiecte în articol: stâlpi troturar Bistriţa revoltati
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close