Antena 3 CNN Actualitate Lotul Truică-Andronic află astăzi dacă se întoarce în arest

Lotul Truică-Andronic află astăzi dacă se întoarce în arest

Lotul Truică-Andronic află astăzi dacă se întoarce în arest
Sursa foto: Foto: Agerpres
11 Dec 2015   •   07:49

După un maraton al audierilor la Curtea de Apel Braşov, omul de afaceri Remus Truică şi patronul Evenimentul Zilei Dan Andronic au plecat acasă, după ce ordonanţele de reţinere le-au expirat. Magistraţii au rămas în pronunţare şi vor da un răspuns la cererea de arestare preventivă pentru 30 de zile abia în jurul orei 13, astăzi.

Alături de Truică şi de Andronic, au mai părăsit arestul poliţiei şi fostul consilier al lui Călin Popescu Tăriceanu, Marius Marcovici, şi încă doi oameni cercetaţi în dosarul retrocedărilor ilegale de peste 136 de milioane de euro.

În acest dosar apare Paul Lambrino, care este acuzat că ar fi primit ilegal de la statul român 47 de hectare în Snagov.

Omul de afaceri Remus Truică a plecat de la Curtea de Apel Braşov la scurt timp după ce i-a expirat ordonanţa de reţinere pentru 24 de ore. Truică a respins toate acuzaţiile procurorilor.

După audieri-maraton, instanţa Curţii de Apel Braşov a amânat pentru astăzi la ora 13 pronunţarea la cererea DNA de arestare preventivă pentru omul de afaceri Remus Truică, patronul Evenimentul Zilei Dan Andronic şi ceilalţi trei reţinuţi în dosarul retrocedărilor. Dan Andronic şi Marius Marcovici au mai avut de aşteptat în arest câteva ore până când le-a expirat şi lor ordonanţa de reţinere.




×
Subiecte în articol: remus truica Dan Andronic
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close