Antena 3 CNN Actualitate Lovitură imobiliară în Herăstrău. O firmă apropiată lui Gheorghe Stelian și-a deschis terasă de fițe pe terenul unui club sportiv

Lovitură imobiliară în Herăstrău. O firmă apropiată lui Gheorghe Stelian și-a deschis terasă de fițe pe terenul unui club sportiv

Lovitură imobiliară în Herăstrău. O firmă apropiată lui Gheorghe Stelian și-a deschis terasă de fițe pe terenul unui club sportiv
18 Aug 2016   •   08:16

O firmă apropiată omului de afaceri Gheorghe Stelian a dat lovitura în parcul Herăstrău. Victimă a mafiei imobiliare a căzut clubul de caiac-canoe Dinamo, care a rămas fără aproape o mie de metri pătraţi, unde ar fi trebuit să se construiască o anexă a bazei sportive.

Cel puţin asta scrie în autorizaţia de construcţie pe care firma a obţinut-o de la primărie. În realitate, însă, acolo s-a construit o terasă de fiţe, chiar cu sprijinul Administraţiei Lacuri Parcuri şi Agrement Bucureşti.

Totul a început în 2011 când ALPAB, Administrația Lacuri Parcuri și Agrement București, a dat unei firme private, CEA BEST INVESTEMENT, puţin sub 1000 de metri pătraţi, formaţi dintr-un mic hangar şi parcarea bazelor sportive care aparţineau clubului Dinamo şi Clubului Electric.

Înţelegerea prevedea amenajarea unei baze sportive. Doar că odată semnate contractele, baza sportivă s-a tranformat într-un bănos restaurant şi club de fiţe.

Primarul general al Capitalei a cerut un control al Poliției acolo și a cerut conducerii A.L.P.A.B să iasaă din asocierea cu terasa respectiva, lucru care s-a și întâmplat.

Cele doua baze sportive au dat din anii 30 și până in prezent, marii campioni ai acestei tari, printre care Elisabeta Lipa sau Ivan Patzaichin.

×
Subiecte în articol: parcul herastrau
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close