Antena 3 CNN Actualitate ”Lumea este șocată. Racheta a venit exact în inima orașului!” | Transmisiune specială Antena 3 din Nikolaev

”Lumea este șocată. Racheta a venit exact în inima orașului!” | Transmisiune specială Antena 3 din Nikolaev

În timp ce rușii promit să facă doi pași înapoi, masacrul continuă în Ucraina. 12 oameni au murit și 33 au fost răniți în Nikolaev, după ce proiectilele rusești au trecut prin mijlocul clădirii administrative a regiunii.

”Lumea este șocată. Racheta a venit exact în inima orașului!” | Transmisiune specială Antena 3 din Nikolaev
Sursa foto: Atena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Mar 2022   •   15:55

Atacul forțelor ruse a distrus parțial, marți, clădirea administraţiei regionale din oraşul Nikolaev, în sudul Ucrainei, conform unui nou bilanţ transmis de Parchetul General ucrainean.

Trimisul special Antena 3 în Ucraina, Cristi Popovici, a descris imaginile și atmosfera din Nikolaev după atacul care a devastat clădirea administrativă:

„Atacul a venit dintre zona Mării Negre și a pulverizat clădirea. Racheta a intra printr-o parte și a ieșit prin alta, lăsând un gol imens. Distrugeri foarte mari și victime multiple. Asistăm în acest moment la operațiunile de scoatere a celor care au rămas prinși. Lumea este șocată în întreg orașul. Dacă până acum luptele s-au dus la margine, iată că această rachetă a venit exact în inima acestui oraș de la Marea Neagră. Foarte mulți soldați și pompieri în jurul meu, echipajele de salvare în spate. Suflul exploziei a fost mult mai mare. Împrejur sunt clădiri distruse. Peste drum sunt mașini cu geamurile făcute țăndări.

Ucrainenii nu mai cred în negocierile pentru pace pentru că una se promite și alta se întâmplă în realitate. Ieri stăteau la aceeași masă delegațiile Rusiei și ale Ucrainei. În același timp, aici și în alte părți avea loc masacrul, în special în estul și în sud-estul țării.”

Urmăriți transmisiunea reporterului Antena 3 Cristi Popovici:

 

×
Subiecte în articol: Ucraina cristi popovici Nikolaev
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close