Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea. Acelaşi Guvern, fără Boc şi Udrea. Cum s-o pui la Mediu pe Sulfina Barbu!? (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Acelaşi Guvern, fără Boc şi Udrea. Cum s-o pui la Mediu pe Sulfina Barbu!? (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Acelaşi Guvern, fără Boc şi Udrea. Cum s-o pui la Mediu pe Sulfina Barbu!? (VIDEO)
23 Oct 2009   •   23:50

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.



Cabinetul propus de Lucian Croitoru n-a "scăpat" nici de comentariile lui Mircea Badea, care susţine că s-a prăpădit de râs în momentul în care a auzit componenţa acestuia.

Practic avem acelaşi Guvern, dar fără Boc şi Udrea, este de părere Badea.

"Eu, când am văzut care este noul Guvern, am stat aşa un pic şi-am început să râd. Râdeam şi de el, râdeam şi de mine. Râdeam de noi, în principiu (...) Zice: Pogea... Cum adică? Ministerul de Finanţe, Pogea? După care continuă (...) După aia zice: la Mediu - Sulfina Barbu. Atunci l-am înjurat. L-am vârât pe tehnocratul Croitoru, cu multă tehnică, unde trebuia. Cum să pui la Mediu pe Sulfina Barbu? Cum!?", a comentat Mircea Badea.





Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro



×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close