Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea. "Acum ne dăm seama dacă americanii s-au săturat de Băsescu" (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. "Acum ne dăm seama dacă americanii s-au săturat de Băsescu" (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. "Acum ne dăm seama dacă americanii s-au săturat de Băsescu" (VIDEO)
Sursa foto: Mircea badea
27 Oct 2009   •   23:52

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.



Mircea Badea crede că dezvăluirile despre discuţiile dintre Traian Băsescu sau reprezentanţii săi şi Omar Hayssam vor continua să apară în zilele următoare.

?Când un reporter l-a întrebat pe Băsescu ce a vorbit cu Hayssam, în urma răpirii jurnaliştilor români în Irak, ce a făcut preşedintele. Era o întrebare legitimă, normală. Una de răspuns. Ce răspunde el? Tema Hayssam nu e o temă de campanie electorală. La fel de bine putea să răspundăcă Iarna nu-i ca vara sau că Vânzările anterioare îţi aduc succesuri? spune Badea.

?După părerea mea mai urmează şi el nu ştie ce mai urmează. Zilele astea ne dăm seama dacă americanii s-au săturat de Băsescu. Ei n-o să spună asta în interviuri. În afacera din Irak, nu cred că există vreo piesulică din puzzle pe care ei să nu o aibă şi dacă s-au săturat de el, o să le dea drumul? comentează el.





Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close