Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea: Am ajuns la concluzia că cei care ne conduc urăsc oamenii (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: Am ajuns la concluzia că cei care ne conduc urăsc oamenii (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: Am ajuns la concluzia că cei care ne conduc urăsc oamenii (VIDEO)
Sursa foto: mircea badea
23 Apr 2009   •   23:57

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.

Mircea Badea s-a declarat extrem de indignat de măsurile adoptate în parcurile din Bucureşti, unde municipalitatea a interzis mersul cu bicicleta, cu rolele şi chiar călcatul pe iarbă.

?Am fost în toate parcurile din capitalele europene, de la Amsterdam la Londra etc. Acolo nu numai că nu există interdicţia de a păşi pe iarbă, acolo de aia te duci în parc. Idea e... orăşene trăieşti în asfalt, în parc te duci să calci pe iarbă, nu să te uiţi la ea ca la muzeu?, a precizat Mircea Badea.

?Român fiind şi având nişte reflexe absolut absurde m-am dus la Londra şi am văzut surprins că toată lumea e pe iarbă, stau sub un pom, din pom coboară veveriţa, îi dai alune din mână. Prin parc în Amsterdam am mers cu bicicleta, ca în toate capitalele, europene, dar nu este interzis să te plimbi cu bicicleta în parc, asta numai la noi se întâmplă?, a spus Mircea Badea.

?Sunt indignat de acest gen de interdicţii. Am ajuns la concluzia că aştia care ne conduc urăsc oamenii, dar ce avem voie, doar să vă plătim vouă taxe? De ce te duci în parc, dacă nu am voie cu rolele cu bicicleta şi nici să calc pe iarbă??, a conchis Mircea Badea.





Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close