Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea. Am o veste foarte bună pentru români: preşedintele există (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Am o veste foarte bună pentru români: preşedintele există (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Am o veste foarte bună pentru români: preşedintele există (VIDEO)
22 Feb 2010   •   23:49

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.








?Am o veste foarte bună pentru români, preşedintele există, e aici, vieţuieşte şi glăsuieşte pe subiecte foarte importante cum ar fi minoritatea romă. Despre pensii, despre economie, despre disponibilizări, despre alocaţii, despre toate acestea nu a glăsuit, nu a părut interesat. Ne-a explicat în schimb cum stă treaba cu romii în procente?, a spus luni, prezentatorul emisiunii În gura presei.

Mircea Badea a făcut această declaraţie în contextul în care Traian Băsescu a spus luni că 99% dintre români apreciază cântecele, nunţile, soliştii şi manelele romilor. Acesta a fost argumentul pentru a demonstra că romii nu sunt respinşi de societate. Discursul preşedintelui a fost întrerupt de un grup de tineri care susţin că nu acceptă ca un preşedinte care a avut atitudini rasiste să vorbească despre măsuri sociale pentru rromi.




Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close