Lumea lui Mircea Badea: Au băgat sportul la ministerul Educaţiei ca să se aleagă praful de el

23 Dec 2009   •   23:43
Lumea lui Mircea Badea: Au băgat sportul la ministerul Educaţiei ca să se aleagă praful de el

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În Gura Presei. Este lumea lui Badea.


Mircea Badea a vorbit miercuri despre guvernul Boc învestit de Parlament. Printre altele, prezentatorul emisiunii În Gura Presei nu este de acord cu faptul că ministerul Educaţiei se ocupă şi de sport, deoarece ?se va alege praful de el?.

?Avem guvern, dăm foc la casă, Românica se duce la dracu. Ce avem măi noi? Guvern. Cine e premier? Boc. Dacă aş mai găsi resurse să mă încrunt aş spune că pe lângă faptul că ministrul Educaţiei este Funeriu, care calcula viteza pumnului lui Băsescu la OTV, la ministerul cu pricina este vârât şi sportul. În afara imbecilităţii de a avea un minister al Tineretului, cretinitate... sunt bani de dat... e foarte complicat domeniul ăsta al sportului. Au băgat sportul la ministerul Educaţiei ca să se aleagă praful de el?, a spus Mircea Badea.

Vedeţi înregistrările emisiunii În Gura Presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3


Antena3.ro

ExitPOLL
Parteneri
x close